Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Erkek, Muhammed" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    Nanobiosensors for mycotoxins detection in foodstuff: Qualitative and quantitative assessments
    (Elsevier, 2024) Çalışır, Merve; Özgür, Erdoğan; Çimen, Duygu; Topçu, Aykut Arif; Erkek, Muhammed; Bereli, Nilay; Denizli, Adil
    Mycotoxins are naturally toxic compounds with low molecular weight and formed as a result of the secondary metabolism of fungi (mold) species. Since they are harmful to many living organisms, cost-effective, sensitive, and reliable detection methods are crucial for preventing the unwanted side effects of these toxic metabolites. Enzyme-linked immunoassay (ELISA), chromatographic methods like thin layer chromatography (TLC), and biosensors are often used as analytical approaches for the detection of mycotoxins. In this context, we summarized the traditional methods for mycotoxin detection and focused on the potential use of nanobiosensor platforms for mycotoxin sensing in foodstuffs.

| Aksaray Üniversitesi | Kütüphane | Açık Bilim Politikası | Açık Erişim Politikası | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Aksaray Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Aksaray, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim