Browsing Makale Koleksiyonu by Subject "Gastronomi"
Now showing items 1-3 of 3
-
Bibliometric profile of the postgraduate dissertations written in the field of gastronomy
(Aksaray Üniversitesi, 2018)This study has been prepared with the purpose of making a general evaluation of the postgraduate dissertations related to the field of gastronomy conducted between the years 1987-2018 (Until February) in the framework ... -
Türk Gastronomisi Adına Yeni Bir Restoran Derecelendirme Sistemi: Gault & Millau Rehberi
(2023)Dünya üzerinde gastronomi meraklılarının, gurmelerin, gezginlerin ve gastronomi sektörü çalışanlarının dikkatle takip ettiği pek çok restoran derecelendirme sistemi bulunmaktadır. Yemeğin Nobeli” olarak da adlandırılabilecek ... -
Türkiye’de şarap profesyoneli olmaya yönelik alınabilecek sertifika eğitimleri
(Rahman Temizkan, 2022)Alanında uzmanlaşmış, önolog, somelyer, degüstatör, şarap eğitmeni, şarap ve içki editörü gibi farklı meslek unvanına sahip olan şarap profesyonellerine; bağcılık faaliyetlerinde, şarap üretimi sürecinde, şarabın pazarlanması ...